
Σπείρα ανηλίκων «από τα παλιά» ρήμαζε σπίτια στην Αττική
Σπείρα ανηλίκων, γνωστή στην αστυνομία από το παρελθόν, άδειαζε σπίτια και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη 16χρονου μέλους της.
Σπείρα ανηλίκων που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σπιτιών στην Αττική αποκάλυψε η σύλληψη τη Μεγάλη Τρίτη, από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 16χρονου λίγο μετά την επιχείρηση διάρρηξης σπιτιού στο Μοσχάτο.
Οπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης με δυο ανήλικους συνεργούς του, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, είχαν συστήσει εδώ και τρία χρόνια εγκληματική ομάδα που ρήμαζε κατοικίες και μαγαζιά σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Τα μέλη της σπείρας εντόπιζαν σπίτια και καταστήματα, στα οποία εισέρχονταν είτε από ανασφάλιστες πόρτες είτε παραβιάζοντας παράθυρα, και άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στις Αχαρνές, το Καματερό, τα Ανω Λιόσια, τον Πειραιά, το Κερατσίνι και το Μοσχάτο, κλοπή σε αρτοποιείο στην Ελευσίνα και ληστεία σε βάρος ενοίκου στο Μοσχάτο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έχουν κατ΄ επανάληψη έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
- O γάμος της Τέιλορ Σουίφτ και η νίκη της LVMH
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα


