Κοντά σε ιστορικό ρεκόρ η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε
Ένα χρόνο αήττητη στο ισπανικό πρωτάθλημα φιλοδοξεί να συμπληρώσει η Μπαρτσελόνα το Μ. Σάββατο κόντρα στην Λεγανές
Οι «Μπλαουγκράνα» αρνούνται να ηττηθούν στο ισπανικό πρωτάθλημα, φτάνοντας μια ανάσα από το να ισοφαρίσουν το ιστορικό ρεκόρ της Ρεάλ Σοσιεδάδ από το 1980.
Συγκεκριμένα, αν η Μπαρτσελόνα αποφύγει την ήττα την προσεχή 31η αγωνιστική (7/4) κόντρα στην Λεγανές, θα συμπληρώσει έναν χρόνο αήττητη στην La Liga.
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία ήττα των Καταλανών στο πρωτάθλημα, είχε σημειωθεί στις 8 Απριλίου του 2017, όπου και είχαν ηττηθεί με 2-0 από την Μάλαγα.
Σε περίπτωση που ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε καταφέρει να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 38 αήττητων παιχνιδιών, την επόμενη (32η) αγωνιστική κόντρα στην Βαλένθια, θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, καταρρίπτωντας το.
Απώτερος στόχος της Μπαρτσελόνα, η κατάκτηση του τίτλου χωρίς ήττα, επίτευγμα το οποίο έχουν καταφέρει μόνο η Αθλέτικ Μπιλμπάο (1929-30) και η Ρεάλ Μαδρίτης (1931-32).
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442