Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατεπείγουσα έρευνα για τους πυροβολισμούς Χίου κατά του δικαστικού επιμελητή

Κατεπείγουσα έρευνα για τους πυροβολισμούς Χίου κατά του δικαστικού επιμελητή

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος ζητεί να ερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος για το περιστατικό του πυροβολισμού σε βάρος δικαστικού επιμελητή στα γραφεία της εφημερίδας «Το Μακελειό».

Ο κ. Ζαγοραίος ζητεί να ερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ενώ αναφορά έκανε στην εισαγγελία και ο δικαστικός επιμελητής σε βάρος του οποίου έγινε η επίθεση. Η καταγγελία του συσχετίστηκε στην ήδη υπάρχουσα δικογραφία.

Στο μεταξύ τη συμπαράστασή του στους δικαστικούς επιμελητές της χώρας, καταδικάζοντας το περιστατικό του πυροβολισμού δράστης του οποίου φέρεται ο Στέφανος Χίος στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» εκφράζει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου με σχετική ανακοίνωση του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο σύνολο των Δικαστικών Επιμελητών της χώρας, μετά το θλιβερό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», κατά το οποίο συνάδελφός τους βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο ωμή μορφή βίας, που δεν είναι άλλη από την απειλή κατά της ανθρώπινης ζωής.

»Ο κλάδος μας έχει αντιμετωπίσει κατά επανάληψη φαινόμενα βίας με τη μόνη αυθαίρετη καταδίκη ορισμένων ότι εκτελούμε τα νόμιμα καθήκοντά μας. Ως εκ τούτου, οι απειλές, οι τραμπουκισμοί και η άσκηση βίας κατά εκπροσώπων της Δικαιοσύνης και του Νόμου δεν θα μπορούσαν να μην καταδικαστούν απερίφραστα από εμάς. Άλλωστε πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει ότι ορισμένοι επιθυμούν την κατάλυση της νομιμότητας προς ίδιον και μόνον όφελος».

Sports in

Απίστευτες «μπηχτές» του Μπράουν για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δειλοί, ασχολούνται μόνο με τους διαιτητές…»

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν κρατήθηκε και άφησε αιχμές για τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024