Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργισμένη ακτιβίστρια η δράστις επίθεσης στα γραφεία του Youtube

Οργισμένη ακτιβίστρια η δράστις επίθεσης στα γραφεία του Youtube

Μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα παραμένουν τα ακριβή κίνητρά της επίθεσης, ωστόσο, σύμφωνα με τον πατέρα της, η Νασίμ είχε εξοργιστεί με την εταιρεία επειδή σταμάτησε να της αποδίδει χρήματα για τα βίντεο που η ίδια αναρτούσε στον λογαριασμό που διατηρούσε στο YouTube

Οργισμένη ακτιβίστρια ήταν η δράστης του περιστατικού στα κεντρικά γραφεία του ιστότοπου Youtube στην Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκαν τρία άτομα. Η αστυνομία εντόπισε εντός του κτιρίου μία γυναίκα, η οποία εκτιμάται ότι είναι αυτή που άνοιξε πυρ και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Πρόκειται για την 39χρονη ακτιβίστρια Νασίμ Άγκνταμ, μόνιμη κάτοικο του Σαν Ντιέγκο, από οικογένεια ιρανικής προέλευσης η οποία ήταν υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων.

Μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα παραμένουν τα ακριβή κίνητρά της επίθεσης, ωστόσο, σύμφωνα με τον πατέρα της, η Νασίμ είχε εξοργιστεί με την εταιρεία επειδή σταμάτησε να της αποδίδει χρήματα για τα βίντεο που η ίδια αναρτούσε στον λογαριασμό που διατηρούσε στο YouTube.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης του στις αρχές από τη Δευτέρα, όταν και οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει μαζί της, ύστερα από δύο ημέρες, απέβησαν άκαρπες.

Η 39χρονη υποστήριζε ότι το YouTube λογόκρινε τα βίντεό της και γι’ αυτό, μάλιστα, είχε ανεβάσει και απόσπασμα στο οποίο κατηγορούσε τους διαχειριστές της πλατφόρμας ότι επεξεργάστηκαν τα βίντεό της με αποτέλεσμα να μην έχουν αρκετά views. «Δεν υπάρχουν ίσες ευκαιρίες στο YouTube» ακούγεται να λέει η Αγκντάμ.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024