Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 8 Ιουνίου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις - Δείτε όλο το πρόγραμμα

Στις 8 Ιουνίου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις – Δείτε όλο το πρόγραμμα

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και θα ολοκληρωθούν στις 19 του μήνα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των μαθημάτων

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας θα ξεκινήσουν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η ημερομηνία αυτή αφορά στους υποψήφιους των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις στις 19 Ιουνίου με την Βιολογία.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Μια ημέρα νωρίτερα, θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των Ημερησίων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων, με τα Νέα Ελληνικά και τη Ελληνική γλώσσα. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν 21 Ιουνίου.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικά Λύκεια, οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν επίσης με την εξέταση στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας, στις 7 Ιουνίου. Στις 9 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) και στο διάστημα 12-21/6 θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.

Εξάλλου, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως και τις 30 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Γερμανικά και Ισπανικά (23/6), ελεύθερο (25/6) και γραμμικό σχέδιο (26/6), τα Γαλλικά (27/6), τα Ιταλικά (28/6) και τέλος, η Αρμονία (29/6) και ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων (30/6).

Όσον αφορά στους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), θα πρέπει να προχωρήσουν στην υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία από τις 19 μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2018.

Όπως κάθε χρόνο, ώρα έναρξης των εξετάσεων για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων ορίζεται η 08:30 π.μ.

Οι υποψήφιοι μαθητές θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ., ενώ η διάρκεια της εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Διαβάστε ακόμα:

Πανελλαδικές: Στις αρχές Ιουνίου και με αλλαγές

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024