Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι σχεδιάζει η Ρένα Δούρου;

Τι σχεδιάζει η Ρένα Δούρου;

Οι συνεδριάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ θα δείξουν που το πάει η Περιφερειάρχης κι αν θα κατεβάσει δική της ατζέντα

Τα σχέδια της Ρένας Δούρου αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

Οπως αναφέρει:

«Μπορεί να είδατε τη Ρένα Δούρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Λαύριο να χαμογελά ποζάροντας δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και να τον χειροκροτεί θερμά όταν εκείνος είπε πως θα έχει και δεύτερη τετραετία, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η κυρία Δούρου, μου λένε οι γνωρίζοντες, ασφυκτιά στην Περιφέρεια, ό,τι είχε να δώσει το έδωσε και οι ψηφοφόροι της ίσως να μην της συγχωρήσουν τα λάθη και τις παραλείψεις που έκανε στις πλημμύρες της Μάνδρας Αττικής. Ετσι θέλει τώρα να εγκαταλείψει την Περιφέρεια και να βγει (και πάλι) στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ευχής έργο για την κυρία Δούρου είναι να προχωρήσει ο κ. Τσίπρας σε έναν νέο ριζικό ανασχηματισμό ώστε να αναλάβει κάποιο νευραλγικό υπουργείο (επιθυμεί διακαώς το Εξωτερικών) και να πρωταγωνιστήσει σε κυβερνητικό έργο. Αυτά όλα όμως έως τις εκλογές. Γιατί εάν χάσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε οι επιδιώξεις της κυρίας Δούρου θα είναι τελείως διαφορετικές.

Αυτό που η περιφερειάρχης Αττικής περιμένει, όπως μαθαίνω, είναι οι προσεχείς συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ (αμέσως μετά το Πάσχα). Δεν θα πρόκειται για συνηθισμένες συνεδριάσεις Κεντρικής Επιτροπής (όπως, για παράδειγμα, η προηγούμενη που έγινε για το Μακεδονικό), αλλά για συνεδριάσεις εφ’ όλης της ύλης. Θα τεθούν υπόψη των κεντροεπιτρόπων τα πάντα, από τον νέο νόμο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αναθεώρηση του Συντάγματος έως τον εκλογικό νόμο και τις κομματικές συμμαχίες και διεργασίες.

Και βεβαίως η πολιτική την οποία θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα μνημόνια. Και εκεί θα φανούν οι προθέσεις της κυρίας Δούρου, εάν δηλαδή κατεβάσει δική της πλατφόρμα ή θα περιμένει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για να εκδηλωθεί».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024