Τους άνδρες «κυρίαρχους του παιχνιδιού» πραγματικούς λάτρεις του υψηλού γούστου οι οποίοι επιλέγουν τα κλασσικά γυαλιά. Τα always trendy Ray-Ban και τα Carrera με τους μαύρους και γκρίζους φακούς…

 

 

 

—————————————————————————

Το British «φλεγματικό» style το οποίο ενθουσίασε τους προσκεκλημένους στο fashion show του δημοφιλούς designer ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΛΙΑ. Η συλλογή γεμάτη πολύτιμα υφάσματα και εκτυφλωτικά χρώματα (το φούξια φόρεμα της Βίκυς Καγιά έκλεψε την παράσταση) είχε τον τίτλο “The Crown”. O δευτερότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας (η μαυρόασπρη φωτογραφία της σε νεανική ηλικία με στέμμα και βραδινό φόρεμα «φιγουράριζε» πάνω στην πρόσκληση) Νικόλαος με την σύντροφό του Τατιάνα Μπλάτνικ, παρακολούθησαν το show. Το event πραγματοποιήθηκε σε εμβληματικό ιστορικό κτίριο, της οδού Καπλανών, στο κέντρο της πόλης.

 

 

 

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος, υπερταλαντούχος με «ιδιαίτερο» στυλ σχεδίασε τα crown jewels ενώ τα κομψά γοβάκια της βασίλισσας έφεραν την υπογραφή V.K. Gonis. Make up από τον Βασίλη Θώδο της Shiseido, μαλλιά από το team του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ο φοβερός και τρομερός Γιώργος Ντάβλας οργάνωσε ένα εντυπωσιακό γεγονός που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media. Superbe!