Παρκαδόροι νυχτερινών κέντρων συνελήφθησαν από την Τροχαία Αττικής επειδή καταλάμβαναν αυθαίρετα δημόσιους χώρους, δρόμους και πεζοδρόμια, για τη στάθμευση οχημάτων των πελατών τους.
Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (Ελληνας και τρεις αλλοδαποί), οι οποίοι εργάζονταν ως παρκαδόροι.
Δέκα ευρώ για κάθε όχημα
Οι συλληφθέντες εισέπρατταν δέκα ευρώ για κάθε όχημα, εννοείται χωρίς απόδειξη, παραλάμβαναν τα αυτοκίνητα από τους πελάτες και τα στάθμευαν σε δρόμους και πεζοδρόμια.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πεντακόσια ογδόντα (580) ευρώ.
Οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Παράλληλα ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.
«Ο ρόλος των γονέων είναι να παραμένουν ήρεμοι και υποστηρικτικοί», συμβουλεύουν οι ειδικοί - Η σημασία της διαχείρισης της πίεσης εκ μέρους των μαθητών, έπειτα από κάθε εξεταζόμενο μάθημα
Παράλληλα με τη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής, έχει ενεργοποιηθεί ένα πανελλαδικό δίκτυο παρεμβάσεων και στις 13 Περιφέρειες της επικράτειας για τους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026