
Πέθανε ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος
Ιδιοκτήτης των πλοίων «GA Ferries», ξεκίνησε το 1989 στην ακτοπλοΐα με το «Νταλιάνα» και το «Μιλένα»
Ενας από τους πιο γνωστούς Ελληνες εφοπλιστές, που συνδέθηκε κατά κύριο λόγο με τις εσωτερικές γραμμές στα νησιά μας, ο Γεράσιμος Αγούδημος πέθανε στην Ελβετία, όπου διέμενε με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα στη μεγαλύτερη ιταλόφωνη πόλη στο καντόνι Τιτσίνο στη νότια Ελβετία.
Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας από την Κεφαλλονιά σπούδασε ναυτιλιακά σε ιδιωτικό κολέγιο των Αθηνών, ενώ παράλληλα απασχολούνταν στην εταιρεία. Ένας παραδοσιακός εφοπλιστής, ιδιοκτήτης των πλοίων «GA Ferries», ξεκίνησε το 1989 στην ακτοπλοΐα με το «Νταλιάνα» και το «Μιλένα», ενώ στην συνέχεια προστέθηκε στο στόλο του η «Δήμητρα», τα ονόματα των τριών θυγατέρων του.
Το 1991 προστέθηκε στο στόλο του η επιβλητική «Ροδάνθη», προς τιμήν της συζύγου του Ροδάνθης Αγούδημου.
Το 1993 θα αποκτηθεί το «ΡΟ ΜΙΛ ΝΤΑ» που θα πάρει το όνομά του από τα αρχικά των ονομάτων της «ΡΟ δάνθης», της «ΜΙ λένας» και της «ΝΤΑ λιάνας».
Kαι το 1994 θα συμπληρωθεί η αρμάδα με τη δρομολόγηση του «Μαρίνα» στη γραμμή για Κάλυμνο-Κω-Ρόδο.
Λίγο μετά θα αποκτηθεί το δεύτερο «Δήμητρα», πρώην «Ionian Fantasy» του Στρίντζη σε αντικατάσταση του πρώτου «Δήμητρα».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο καπετάν Μάκης όπως τον φώναζαν οι φίλοι του τα τελευταία χρόνια υπέφερε από προβλήματα υγείας.
- Κρυφή δημοσκόπηση δείχνει τους πραγματικούς συσχετισμούς – Με ορμή το κόμμα Τσίπρα ξεπερνά το ΠΑΣΟΚ και «απειλεί» τον Μητσοτάκη
- Η Meta θα καταγράφει κινήσεις ποντικιού και τα πλήκτρα των εργαζομένων – Για να εκπαιδεύσει την τεχνητή νοημοσύνη, λέει
- Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα σωτηρίας» για ανήλικο από την Κοζάνη – Σε 18 λεπτά Μάλγαρα-Ιπποκράτειο – Βίντεο ντοκουμέντο
- Euroleague: Ποια ομάδα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στα play offs – Ημέρες και ώρες των αγώνων
- «Επανεμφάνιση» Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Θα υποχρεώσουμε τους εχθρούς μας να πέσουν στα γόνατα
- Παναθηναϊκός – Μονακό 87-79: Πήρε την πρόκριση με σούπερ Σορτς! – Και τώρα Βαλένθια
