Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά: Η μαρτυρία της γυναίκας του 52χρονου επιχειρηματία

Κηφισιά: Η μαρτυρία της γυναίκας του 52χρονου επιχειρηματία

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κηφισιά, όταν κακοποιοί πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον επιχειρηματία, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι ληστές πυροβόλησαν δύο φορές, εξ επαφής, στην πλάτη, τον άτυχο ιδιοκτήτη του σπιτιού και μάλιστα μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Τις συγκλονιστικές στιγμές περιγράφει η σύζυγος του επιχειρηματία, μιλώντας στους αστυνομικούς. «Ήμουν στο κρεβάτι με τον σύζυγό μου. Ακούσαμε φασαρία και εκείνος σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει. Δύο άτομα με κουκούλες μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα. Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με κάτι σιδερένιο. Ο άντρας μου κάποια στιγμή επιτέθηκε στον έναν από τους δύο αγνώστους».

Οι δράστες πρώτα αποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι του αδερφού τους θύματος, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα αλλά στο ίδιο οικόπεδο. Όταν είδαν ότι δεν τα κατάφεραν τότε διέρρηξαν την πόρτα του επιχειρηματία. Έψαξαν το ισόγειο του σπιτιού και στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου είναι τα υπνοδωμάτια.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι δράστες όρμησαν πάνω στον επιχειρηματία και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. Όταν εκείνος αντιστάθηκε, άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο, με αποτέλεσμα ο 52χρονος να πέσει στο πάτωμα. Ενώ οι ληστές έψαχναν τα συρτάρια, ο επιχειρηματίας βρίσκει το κουράγιο και σηκώνεται ξανά, τότε ο ένας από τους κουκουλοφόρους τον πυροβολεί. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, οι δυο σφαίρες των 9 χιλιοστών έπληξαν ζωτικά όργανα του 52χρονου, προξενώντας έτσι σοβαρές βλάβες στο πνευμόνι και το συκώτι, με αποτέλεσμα η ζωή του στην κυριολεξία να κρέμεται από μια κλωστή. Παράλληλα, ο 52χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα που κατάφεραν οι δύο κουκουλοφόροι.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη και οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου 24ωρου στη ΜΕΘ.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις που έγιναν για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας κρίνονται επιτυχημένες, ωστόσο κατά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση διενεργήθηκε νεφρεκτομή (αφαίρεση δεξιού νεφρού).

Σύμφωνα με τους γιατρούς επιβαρυμένα από τους πυροβολισμούς είναι κυρίως ο θώρακας, το ήπαρ και η σπονδυλική στήλη.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024