Οι αμερικανικές εκθέσεις, όπως αυτή της Νέας Υόρκης φιλοξενούν παραδοσιακά αρκετά παράξενα πρωτότυπα μοντέλα όπως το one-off Wrangler την αισθητική και σχεδιαστική επιμέλεια του οποίου ανέλαβε μια από τις μεγαλύτερες low-cost αλυσίδες ξενοδοχείων στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Έτσι το Jeep Wrangler ROADM8 οφείλει ορισμένα από τα σχεδιαστικά και τα εξοπλιστικά του χαρακτηριστικά στην αισθητική και τον συνήθη ξενοδοχειακό εξοπλισμό των δωματίων των Super 8.

Σε αυτά συγκαταλέγονται οι επιλογές για τους χρωματισμούς των επενδύσεων του Wrangler που παραπέμπουν στις αποχρώσεις των κλινοσκεπασμάτων των δωματίων των Super 8, η παρουσία ενός ψυγείου-mini bar, μιας καφετιέρας καθώς και ειδικά μετασκευασμένου χώρου όπου κανείς μπορεί να αποθηκεύσει μαξιλάρια και κουβέρτες.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι λεπτομέρειες από ξύλο δημιουργώντας τους προφανείς συνειρμούς με την ξενοδοχειακή επίπλωση ενώ δύο τάμπλετ στα προσκέφαλα των καθισμάτων τα οποία επιχειρούν να δημιουργήσουν μια κατ΄επίφαση ξενοδοχειακή ατμόσφαιρα.

Παράλληλα ένα σκίτσο τοπίου από το Εθνικό Πάρκο της Νότιας Ντακότα από όπου έλκει την καταγωγή της η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή αλυσίδα, φροντίζει να υπενθυμίσει την έμπνευση του συγκεκριμένου πρωτότυπου για την κατασκευή του οποίου, σύμφωνα με τις συστάσεις, χρειάστηκαν 2.500 εργατοώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας