Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστολή Χούμπελ τα έχει αλλιώς… γραμμένα

Η επιστολή Χούμπελ τα έχει αλλιώς… γραμμένα

Kάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν μια εικονική πραγματικότητα σε ό,τι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο

O πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος θέλησε να εμφανιστεί καθησυχαστικός σε ότι αφορά τον μεγάλο κίνδυνο που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα όσα όμως ισχυρίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ, για το ενδεχόμενο Grexit, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την εισήγηση που έχει κάνει ο Χέρμπερτ Χούμπελ.

Κι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με πληροφορίες, συναντήσεις, ανταλλαγή απόψεων που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει κατά το δοκούν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Κι επειδή τα γραπτά μένουν, η επιστολή που έχει αποστείλει ο Αυστριακός αξιωματούχος στα ανώτερα κλιμάκια της FIFA λέει ξεκάθαρα πως ο Χούμπελ εισηγείται τον αποκλεισμό εθνικής ομάδας και ελληνικών συλλόγων.

Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, για να διαπιστώσουν στην ΕΠΟ την σοβαρότητα της κατάστασης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Χούμπελ ήρθε στην χώρα μας κι έδωσε συνέντευξη Τύπου. Έκανε αναφορά για Grexit. Συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Γραμμένο στην Αυστρία, ασκώντας πολύ σκληρή κριτική στις επιλογές του προέδρου της ΕΠΟ. Κι εκεί ήταν πιο σαφής μιλώντας για Grexit. Και για να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις, είδε το φως της δημοσιότητας και η επιστολή του Αυστριακού.

Τώρα αν κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν μια εικονική πραγματικότητα είναι δικό τους θέμα. Αλλά η προσπάθεια να πείσουν πως δεν υφίσταται κίνδυνος αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι τουλάχιστον ατυχής. Είπε κι άλλα πολλά ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα. Έσπευσε μάλιστα να προσθέσει με πομπώδες ύφος, πως θα παραιτηθεί σε περίπτωση που η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία πάρει απόφαση για Grexit.

Θα μπορούσε πάντως να το έχει πράξει μετά την συνάντηση που είχε με τον Χέρμπερτ Χούμπελ επί αυστριακού εδάφους, και τις ευθύνες που καταλόγισε στην διοίκηση της ΕΠΟ, ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Μόνο κέρδη θα μπορούσε να αποκομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από μια τέτοια εξέλιξη.

Το σίγουρο είναι πως όσο και αν προσπάθησε ο Βαγγέλης Γραμμένος να «ωραιοποιήσει» την κατάσταση, δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι προφανές και πλέον αντιληπτό σε όλους, πως επί ημερών του στην προεδρία της ομοσπονδίας η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024