Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις Καμμένου

Έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις Καμμένου

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σχετικά με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να παρέμβει

Έντονες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, σχετικά με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, καθώς και τον τρόπο που διοικεί τη γειτονική χώρα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Για «παραλήρημα Καμμένου» κάνουν λόγο πηγές της Νέας Δημοκρατίας, που σχολιάζουν τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας, προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Το παραλήρημα του κ. Καμμένου είναι ανάξιο σχολιασμού. Είναι άλλωστε ανάξιος ο ίδιος για τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας«, τόνιζαν «γαλάζιες» πηγές.

Γεννηματά: Χρέος του Τσίπρα να τοποθετηθεί

Την άμεση τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σχετικά με το θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Έχει χρέος και ευθύνη ο κ. Τσίπρας, να τοποθετηθεί τώρα για όσα είπε ο κ. Καμένος στους δημοσιογράφους!» ανέφερε σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η κ. Γεννηματά.

Θεοδωράκης: Πρόβλημα για τη χώρα ο Καμμένος

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από την πλευρά του, υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος είναι πρόβλημα τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και της χώρας.

«Γιατί είτε ως πολιτικός, είτε ως υπουργός Αμύνης, τα πράγματα που κάνουν δεν εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον» υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Οι εξαλλοσύνες του και οι υπερβολές του, είτε με στολή παραλλαγής, είτε με κοστούμι πολιτικού, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν, σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα».

Οι δηλώσεις Καμμένου

Υπενθυμίζεται ότι στην ομιλία του στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής, ο κ. Καμμένος έκανε αναφορά σε «προσχεδιασμένη σύλληψη» των ελλήνων στρατιωτικών.

«Σε μια χώρα που δεν υπάρχουν δικαστήρια και η Δικαιοσύνη λειτουργεί με εντολές του Σουλτάνου, μπορεί να κρατήσει και 15 χρόνια η ιστορία…» ανέφερε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024