Αργία σήμερα στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές. Την τρέχουσα εβδομάδα αναμένονται στην Ευρωζώνη η εκτίμηση (Eurostat) πληθωρισμού Μαρτίου (4/4) και στις ΗΠΑ τα στοιχεία της αγοράς εργασίας Μαρτίου (6/4).
Στο τέλος της εβδομάδος (6/4) αναμένεται ομιλία του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ J. Powell αναφορικά με την οικονομική προοπτική. H Κίνα ανακοίνωσε την επιβολή δασμών σε εισαγωγές 128 αμερικανικών προϊόντων. Στην Κίνα ο δείκτης μεταποίησης PMI ενισχύθηκε το Μάρτιο σε επίπεδο υψηλότερο (51,5, Φεβρουάριος: 50,3, μέσος όρος δώδεκα μηνών: 51,5) του αναμενομένου (50,6), καταδεικνύοντας ανάπτυξη του τομέα για 20ο συνεχόμενο μήνα.
Ο δείκτης υπηρεσιών PMI αυξήθηκε το Μάρτιο στις 54,6 μονάδες (Φεβρουάριος: 54,4, μέσος όρος δώδεκα μηνών: 54,6), όπως αναμενόταν, συμβαδίζοντας με ανάπτυξη του τομέα. Ο δείκτης μεταποίησης Caixin PMI υποχώρησε το Μάρτιο σε επίπεδο (51, εκτίμηση: 51,7, Φεβρουάριος: 51,6) αντίστοιχο του μέσου όρου δώδεκα μηνών (51), καταδεικνύοντας ανάπτυξη του τομέα.
Περιορισμένο το οικονομικό ημερολόγιο σήμερα. Στις ΗΠΑ ανακοινώνεται ο δείκτης μεταποίησης ISM Μαρτίου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.