Ο Ολυμπιακός στον τελικό, 23-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου
Ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου γυναικών στην υδατοσφαίριση. Οι «ερυθρόλευκες» συνέτριψαν 23-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου στον δεύτερο ημιτελικό.
Ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου γυναικών στην υδατοσφαίριση.
Οι «ερυθρόλευκες» συνέτριψαν 23-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Καρπενήσι και θα αντιμετωπίσουν αύριο (31/3, 13:30) τη Βουλιαγμένη στον «παρθενικό» τελικό του Κυπέλλου γυναικών, με «επαθλο» το πρώτο τρόπαιο στην Ιστορία της διοργάνωσης, καθώς και τον πρώτο τίτλο στην τρέχουσα σεζόν.
Ο Ολυμπιακός ήταν το θεωρητικό φαβορί της αναμέτρησης και φρόντισε να επιβεβαιώσει με εμφατικό τρόπο την ανωτερότητά του, καθώς οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν 3-0 και άρχισαν στη συνέχεια να «ανεβάζουν» το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τελικό 23-4.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Παυλίδης χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες της 15άδας πλην της Χρυσής Διαμαντοπούλου (την εστία του Ολυμπιακού υπερασπίστηκε η Σταματοπούλου) και σκόραραν 11 από αυτές.
Τα οκτάλεπτα: 5-2, 6-0, 7-2, 5-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 1, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Διαμαντοπούλου Χρ., Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού 1.
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 1, Κονταλέξη, Παπατριανταφύλλου, Τρίχα, Μαστροκάλου, Μαυρέλου 1, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 2, Κάσσαρη, Αγγελίδη, Οικονομίδη.
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442