Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι να κάνω στα νύχια μου φέτος την άνοιξη;

Τι να κάνω στα νύχια μου φέτος την άνοιξη;

Οι τάσεις των νυχιών είναι ανοιξιάτικες και γεμάτες χρώματα και σχέδια.

Η άνοιξη σημαίνει ωραία και περιποιημένα νύχια, μιας και πάντα ένα όμορφο σχέδιο ή χρώμα στα νύχια προσθέτει μια ιδιαίτερη νότα στις εμφανίσεις μας. Όταν μάλιστα τα νύχια μας είναι περιποιημένα, αυτόματα τα κοσμήματα που έχετε επιλέξει να φορέσετε στα look σας, αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο.

Φέτος οι τάσεις στα νύχια διαχωρίζονται όσον αφορά το σχήμα. Κοντά νύχια για όσες δεν μπορούν να τα διατηρήσουν υγιή και μακριά, αλλά και για όσες δεν τους αρέσει η αίσθηση των μακριών νυχιών, μιας και δεν διευκολύνουν πάντα την καθημερινότητά όλων των γυναικών. Ωστόσο, όσες προτιμούν μια πιο γκράντε εμφάνιση, επιβάλλεται να επιλέξουν ναι μεν ένα μακρύ, οβάλ δε σχήμα στο τελείωμα των νυχιών τους, το οποίο θα τονίσει όπως πρέπει τα γυναικεία άκρα.

Τα χρώματα της άνοιξης για το 2018 δεν είναι άλλα από τα παστέλ χρώματα που σας επιτρέπουν να τα συνδυάσετε άφοβα με οποιοδήποτε επιπλέον σχέδιο θέλετε. Όσες λατρεύουν τη χρυσόσκονη και το λαμπερό αποτέλεσμα, τότε τα μετάλικ χρώματα είναι ιδανικά για εσάς.

Αν σας αρέσουν τα πιο υπερβολικά νύχια τότε μπορείτε να δοκιμάσετε μεταλλικά στοιχεία στο μανικιούρ σας, ή να αξιοποιήσετε με άπειρους συνδυασμούς τις χρυσές λεπτομέρειες που είναι τάση φέτος. Αν έχετε επιλέξει απαλό χρώμα για τα νύχια σας, μη διστάσετε να προσθέσετε γραμμικά σχέδια με σκούρο περίγραμμα που θα δώσουν ένα πιο γεωμετρικό και εντυπωσιακό εφέ. Κλασσική επιλογή, αλλά συγχρόνως μοδάτη είναι η τεχνική του μαρμάρου, που με τα νερά που δημιουργούνται στην επιφάνεια του νυχιού σας, δίνει αμέσως ένα πιο σικάτο στυλ. Μη ξεχάσετε να επιχειρήσετε το reversed moon, δεν αποκλείεται να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας σχέδια για φέτος.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024