Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις στη διακόσμηση στρέφονται σε οικονομικές και κυρίως εύκολες κατασκευές. Τα υλικά είναι απλά και καθημερινά, ώστε να διευκολύνουν τους ανθρώπους που θέλουν να τα αξιοποιήσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Ένα τέτοιο πολυχρηστικό αντικείμενο είναι οι ξύλινες παλέτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σ’ ένα χώρο σε άπειρους συνδυασμούς.

Παλέτα ως σκελετός ή βάση κρεβατιού. Μπορείτε να τοποθετήσετε επάνω τους το στρώμα και να απολαύσετε τον ύπνο σας εκεί. Αν θέλετε να το μετακινείτε, βιδώστε μικρές ρόδες στο κάτω μέρος. Μπορείτε να τυλίξετε γύρω από τις παλέτες μικρά φωτάκια που θα δημιουργήσουν ένα κρυφό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο σας.

Σε συνδυασμό με το κρεβάτι, μπορείτε να φτιάξετε και ένα κομοδίνο, από μια ή περισσότερες παλέτες.

Για να γλυτώσετε έξοδο από την αγορά ενός καναπέ, επιλέξτε να κάνετε μια κατασκευή από παλέτες, την οποία θα γεμίσετε με πλούσια αφράτα μαξιλάρια και καλλύματα, που θα ζεστάνουν το χώρο.

Η παλέτα μπορεί να αντικαταστήσει πολύ εύκολα μια κρεμάστρα στην είσοδο του σπιτιού σας. Βάψτε τη σε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει, καρφώστε τη στον τοίχο και γλιτώστε χώρο. Αντίστοιχη κρεμάστρα μπορείτε να τοποθετήσετε και στο δωμάτιο σας, εάν θέλετε να αποθηκεύεται εύκολα κι απλά τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ σας.

Η παλέτα μπορεί να γίνει μια εξαιρετική κατασκευή για το μπαλκόνι και τον κήπο σας, στην οποία θα τοποθετήσετε τις αγαπημένες σας γλάστρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο