Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα εργαζόμενοι του «Δρομοκαΐτειου»

Στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα εργαζόμενοι του «Δρομοκαΐτειου»

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα επιδιώξουν τη Δευτέρα 2 Απριλίου οι εργαζομένοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δρομοκαΐτειο».

Μαίρη Μπιμπή

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα επιδιώξουν τη Δευτέρα 2 Απριλίου οι εργαζομένοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δρομοκαΐτειο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου τους, στις 07:00 το πρωί της Δευτέρας θα γίνει συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου και στη συνέχεια θα επιβιβαστούν σε λεωφορείο με προορισμό το Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές που επέρχονται στη λειτουργία των ψυχιατρικών νοσοκομείων και κάνουν λόγο για κατάργησή τους. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν σε συνάντηση που είχαν χθες Πέμπτη, κατά την κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Γιώργο Γιαννόπουλο, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση των ψυχιατρικών νοσοκομείων και τη μεταφορά των μονάδων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και και των κέντρων ψυχικής υγείας στις υγειονομικές περιφέρειες.

«Με αυτή την απόφαση αφήνει στο δρόμο 10.000 ασθενείς, οξέα περιστατικά, που νοσηλεύονται κατά έτος στα ψυχιατρικά νοσοκομεία. Διαλύει την εδώ και χρόνια προσπάθεια για ψυχιατρική μεταρρύθμιση, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών όσο και τη δουλειά μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του «Δρομοκραΐτειου».

health.in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024