
Ινδία: Ήταν νεκρός… μέχρι την ώρα της νεκροψίας του
Η οικογένεια του θύματος κάνει λόγο για «θαύμα»
Πρόκειται για τον Himanshu Bharadwaj, ο οποίος δηλώθηκε νεκρός από τους γιατρούς και δρομολογήθηκε η νεκροψία του. Ένας παθολόγος, όμως, εντόπισε τον παλμό του άντρα.
Ο Bharadwaj τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα τροχαίο και η κατάστασή του χειροτέρεψε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.
Αρχικά αναφέρθηκε ως εγκεφαλικά νεκρός, ενώ λίγο αργότερα δηλώθηκε και η ώρα «θανάτου» του.
Πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ στο νεκροτομείο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο Daily Bhaskar. Ο γιατρός C Gedam δήλωσε πως ο άντρας είναι εγκεφαλικά νεκρός και πως πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο.
«Ο άντρας δηλώθηκε εγκεφαλικά νεκρός και λίγο μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο Chhindwara η αναπνοή του υπολειτουργούσε, ενώ δεν υπήρχε παλμός. Παρ’ όλα αυτά, όμως, τα αναπνευστικά του όργανα ξεκίνησαν να λειτουργούν ξανά σήμερα το πρωί. Κάποιες φορές, σε άτομα εγκεφαλικά νεκρά, η καρδιά και το αναπνευστικό σύστημα σταματούν να λειτουργούν προσωρινά, πράγμα το οποίο φαίνεται πως συνέβη και στην περίπτωσή μας».
Σύμφωνα με τον Τύπο, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο, διαδηλώνοντας για αμέλεια των γιατρών, ενώ η οικογένεια του θύματος κάνει λόγο για «θαύμα».
- Δάφνη Καραβοκύρη: Πότε ξεκίνησε η νευρική ανορεξία
- Ολοκληρώνεται μεγάλο πάρκο στην Κρήτη
- «Ισλαμικό Κίνημα των Συντρόφων της Δεξιάς Χειρός» – Το «μακρύ χέρι» του Ιράν στην Ευρώπη;
- Η Ακροδεξιά και η υποπολιτική της
- Ισπανοί οπαδοί υποδέχθηκαν τη Βαλένθια στο ξενοδοχείο – Με δεμένο πόδι ο Πουέρτο (vid)
- Μόσχα: Αποκαλύφθηκε η άκρως μυστική σχολή που εκπαιδεύει Ρώσους πράκτορες – Ποιο γνωστό πανεπιστήμιο τη «φιλοξενεί»




