«Εμφύλιος» στο υπουργείο Εργασίας για το διοικητή του ΕΦΚΑ
«Εμφύλιος» στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ξέσπασε με αφορμή την αρχική επιλογή του Στάθη Μαρίνου για τη θέση του διοικητή του ΕΦΚΑ η οποία κατέληξε σε φιάσκο.
«Εμφύλιος» στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ξέσπασε με
αφορμή την αρχική επιλογή του Στάθη Μαρίνου για τη θέση του διοικητή του
ΕΦΚΑ η οποία κατέληξε σε φιάσκο.
Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», ο κ. Μαρίνος αναγκάστηκε να παραιτηθεί ύστερα από το σάλο που ξεσήκωσαν οι καταγγελίες της ΝΔ, ότι ως σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ έδινε δουλειές στον εαυτό του και στον συνεταίρο του από το δημόσιο οργανισμό, με απευθείας αναθέσεις.
Η συγκεκριμένη επιλογή προκάλεσε τριγμούς εντός του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τρεις τουλάχιστον βουλευτές εξέφρασαν επιφυλάξεις για το διορισμό του. Την ίδια στιγμή που ο Μαρίνος φέρεται να είχε την υποστήριξη της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου, ο υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος – ο οποίος δεν γνώριζε για τις δραστηριότητες Μαρίνου – ζήτησε την παραίτησή του.
Διαβάστε περισσότερα στα «ΝΕΑ» που κυκλοφορούν.
in.gr
- Το σοκ της Γερμανίδας VAR του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού με μασκοφόρο οπαδό!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Νικήτα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα
- Το «Optansia & Guerrilla» έρχεται στο θέατρο Αργώ
- Από τον Άιχμαν στους «νέους Nαζί»: Η συζήτηση για τη θανατική ποινή στο Ισραήλ παίρνει νέα τροπή
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Αυτά είναι τα έξι «μυστικά» για καλή ψυχική υγεία
- Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Πίσω από το «παραβάν» της συνταγματικής αναθεώρησης επιχειρεί ο Μητσοτάκης να κρύψει τη δυσαρέσκεια των βουλευτών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442