Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Countryman Panamericana: Plug-in υβριδικό… σε ειδική αποστολή

MINI Countryman Panamericana: Plug-in υβριδικό… σε ειδική αποστολή

Η ΜΙΝΙ, θέλοντας να αναδείξει τις δυνατότητες του plug-in υβριδικού συνόλου της, «στέλνει» το Countryman από την Αλάσκα έως τη Γη του Πυρός κάνοντας μια στάση στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης δίνει το παρών, ή μάλλον ακριβέστερα, θα κάνει στάση και μια ειδική, πιο περιπετειώδης έκδοση του Cooper SE Countryman All4 με τα διακριτικά Panamericana, αποστολή της οποίας είναι να διασχίσει την αμερικανική ήπειρο από την Αλάσκα έως τη Γη του Πυρός, με σκοπό να αναδείξει τις δυνατότητες του plug-in υβριδικού συνόλου με το οποίο εξοπλίζεται.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αποστολής, το Countryman διαθέτει ελαστικά τεχνολογίας run-flat, ένα ακόμα σετ προβολέων τοποθετημένων στη γρίλια καθώς και ένα επιπλέον ελαστικό αντικατάστασης το οποίο τοποθετείται στην οροφή ως μέρος του εξοπλισμού του.

Εκεί όπου δεν υπάρχει διαφοροποίηση είναι στο μηχανικό σύνολο που το εξοπλίζει το οποίο εξακολουθεί να αποτελείται από τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα εσωτερικής καύσης 1,5 λίτρου απόδοσης 136 ίππων και 220 Nm ροπής σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ 88 ίππων και 165 Nm ροπής το οποίο μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θα αποτελέσουν τα εφόδια για το ταξίδι των 48.000 χλμ. το οποίο όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω της σελίδας της φίρμας στο Instagram.

Υπενθυμίζεται, ότι σε επίπεδο επιδόσεων το plug-in υβριδικό Countryman υπόσχεται επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτερόλεπτα ενώ οι μπαταρίες ιόντων λιθίου του εξασφαλίζουν ηλεκτρική αυτονομία 40 χλμ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024