Μια γεύση από το πληθωρικό μέλλον της δίνει η αμερικανική πολυτελής φίρμας, παρουσιάζοντας από το «floor» της νεοϋρκέζικής έκθεσης ένα πρωτότυπο επταθέσιο SUV, το οποίο αναλαμβάνει να συστήσει ένα αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής που θα προστεθεί στην γκάμα της από το 2019, αποτελώντας το πρώτο του plug-in είδους για την φίρμα.

Αν και επί του παρόντος, με εξαίρεση την ανακοίνωση για την παρουσία ενός πανίσχυρου turbo V6 βενζινοκινητήρα, η Lincoln δεν δημοσιοποιεί περαιτέρω στοιχεία για το plug-in υβριδικό σύνολο, υπόσχεται ωστόσο επιδόσεις ανάλογες supercar.

Tις προδιαγραφές του συμπληρώνει πληθώρα πολυτελών εξοπλιστικών χαρακτηριστικών και gadgets, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ένα καινοτόμο σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, όπου το ρόλο του κλειδιού αναλαμβάνει το smartphone του ιδιοκτήτη.

Το παρών δίνουν επίσης ένα σύστημα περιμετρικής όρασης με τη συνδρομή καμερών το οποίο δεν επιτελεί αποκλειστικά επικουρικό ρόλο σε ό,τι αφορά την ασφάλεια προειδοποιώντας τον οδηγό για ενδεχόμενους κινδύνους αλλά αναλαμβάνει ενεργό ρόλο και στην άνεση. Επί της ουσίας οι κάμερες και τα ραντάρ σαρώνουν το οδόστρωμα παραμετροποιώντας αναλόγως την ρύθμιση των αναρτήσεων.