Νέος Κόσμος: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που είχε διαπραχθεί το 2016
Εξιχνιάστηκε, από την υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία 54χρονου, που είχε διαπραχθεί στις Μαρτίου 2016, στον Νέο Κόσμο Αττικής.
Εξιχνιάστηκε, από την υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία 54χρονου, που είχε διαπραχθεί στις Μαρτίου 2016, στον Νέο Κόσμο Αττικής.
Συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 35 και 38 ετών, εκ των οποίων ο ένας είναι φυσικός αυτουργός και ο άλλος ηθικός. Για εμπλοκή στο ίδιο έγκλημα κατηγορούνται άλλα τρία άτομα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού, ληστεία από κοινού τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον προσώπου, ηθική αυτουργία από κοινού στην ανθρωποκτονία με πρόθεση και ληστεία κατά συρροή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα ήταν εισοδηματίας και ενοικίαζε ένα από τα ακίνητα που είχε σε άνδρα, ο οποίος απασχολούσε στον φούρνο που διατηρούσε έναν αλλοδαπό υπάλληλο. Ο 54χρονος τους είπε ότι είχε στο διαμέρισμά του πολλά χρήματα και χρυσές λίρες και αυτοί με τη σειρά τους πληροφόρησαν έναν Ρουμάνο, σεσημασμένο για ληστείες.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο Ρουμάνος ανέθεσε σε δύο άλλα άτομα να ληστέψουν τον 54χρονο, τον οποίο ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να βρουν τα χρήματα.
Αναζητείται ο αλλοδαπός υπάλληλος του φούρνου, ενώ άγνωστος έως στιγμής παραμένει ο δεύτερος φυσικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας.
Η αστυνομία σε έρευνα, που έκανε στο σπίτι του θύματος, βρήκε επιμελώς κρυμμένες 239 χρυσές λίρες, χρηματικό ποσό 69.300 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- ΕΚΤ: Στο μικροσκόπιο τα αποθεματικά – Τι σημαίνει για τις ελληνικές τράπεζες
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442