Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η υπόθεση του Βέμερ

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η υπόθεση του Βέμερ

Μικρή αναβολή για την Παρασκευή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης των μέτρων που έχει ζητήσει να ληφθούν κατά του Παναθηναϊκού ο Γενς Βέμερ. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έδωσε την Τετάρτη (28/3) παράταση έως την Παρασκευή (30/3) μετά από αίτημα του νομικού εκπροσώπου των «πρασίνων», ο οποίος ισχυρίστηκε στην έδρα ότι δεν είχε λάβει όλο το κείμενο της πρωτόδικης απόφασης και λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό δεν πρόλαβε να ενημερωθεί εγκαίρως.

Μικρή αναβολή για την Παρασκευή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης των μέτρων που έχει ζητήσει να ληφθούν κατά του Παναθηναϊκού ο Γενς Βέμερ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έδωσε την Τετάρτη (28/3) παράταση έως την Παρασκευή (30/3) μετά από αίτημα του νομικού εκπροσώπου των «πρασίνων», ο οποίος ισχυρίστηκε στην έδρα ότι δεν είχε λάβει όλο το κείμενο της πρωτόδικης απόφασης και λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό δεν πρόλαβε να ενημερωθεί εγκαίρως.

Ο δικηγόρος του Γερμανού πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ζήτησε από το δικαστήριο να μη δοθεί περαιτέρω αναβολή, καθώς όπως εξήγησε «από την ημέρα που εκδόθηκε η απόφαση δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ».

Τελικά, το δικαστήριο έδωσε 48ωρη αναβολή, με την πλευρά του Βέμερ να ζητά την έκδοση της απόφασης την ίδια ημέρα, προκειμένου να ξεκινήσει αμέσως να μετρά η προθεσμία των τριών ημερών που προβλέπει ο νόμος έως ότου αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από το «τριφύλλι».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024