Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μόλις χώρισα, θα βγω να το... εκθέσω

Μόλις χώρισα, θα βγω να το… εκθέσω

Όσοι έχετε πληγωθεί από ένα αποκαρδιωτικό χωρισμό, όσοι έχετε πονέσει για αυτό που -κάποτε- νομίζατε το άλλο σας μισό σας έχουμε τη λύση. Όχι δεν θα σας βρούμε -νέο- άλλο μισό, όμως θα σας παρουσιάσουμε ένα μουσείο, στο οποίο θα βρείτε σίγουρα κάποιου είδους παρηγοριά.

Όσοι έχετε πληγωθεί από ένα αποκαρδιωτικό χωρισμό, όσοι έχετε πονέσει για αυτό που -κάποτε- νομίζατε το άλλο σας μισό σας έχουμε τη λύση.

Όχι δεν θα σας βρούμε -νέο- άλλο μισό, όμως θα σας παρουσιάσουμε ένα μουσείο, στο οποίο θα βρείτε σίγουρα κάποιου είδους παρηγοριά.

Το μουσείο αυτό ονομάζεται «Κατεστραμμένων Σχέσεων», βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ και είναι… αυτό που λέει το όνομα του. Ένα μουσείο για κατεστραμμένες σχέσεις.

Το μουσείο αυτό φιλοξενεί εκθέματα που έχουν δωρίσει απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που θέλησαν να μοιραστούν, ανώνυμα πάντα, την προσωπική τους ιστορία μέσα από ένα συμβολικό -κάποιες φορές φορές σπασμένο- αντικείμενο.

Τέτοια αντικείμενα είναι γράμματα, μηνύματα και φωτογραφίες που συνοδεύονται από μια μικρή περιγραφή, που οι ίδιοι οι δωρητές έχουν επιλέξει. Ένα κλειδί, μια κούκλα, ένα τσεκούρι, ένα σπασμένο ποτήρι, εσώρουχα και παπούτσια είναι μερικά ακόμη αντικείμενα που έχουν αναλάβει καθήκοντα εκθέματος στο ιδιαίτερο αυτό μουσείο.

Οι επισκέπτες του ανακαλύπτουν γύρω τους ιστορίες ανθρώπων μέσα από αντικείμενα συναισθηματικής αξίας, τα οποία άλλοτε προκαλούν θλίψη και απορία, κι άλλοτε ασταμάτητο γέλιο.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024