Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιδεινώθηκε το επενδυτικό κλίμα στις διεθνείς αγορές

Επιδεινώθηκε το επενδυτικό κλίμα στις διεθνείς αγορές

Επιδείνωση του επενδυτικού κλίματος και περαιτέρω ενίσχυση της μεταβλητότητας στις διεθνείς αγορές, προβλέπει ανάλυση της Alpha Bank.

Επιδείνωση του επενδυτικού κλίματος και περαιτέρω ενίσχυση της μεταβλητότητας στις διεθνείς αγορές, προβλέπει ανάλυση της Alpha Bank.

Η ανησυχία για αυστηρότερο ρυθμιστικό πλαίσιο σε εταιρίες κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα αλλά και σε εταιρίες που υποστηρίζουν την αυτόνομη οδήγηση αυτοκινήτων για μεγαλύτερη ασφάλεια επηρεάζουν αρνητικά το επενδυτικό κλίμα. Επιβεβαιώθηκε ότι ο Ηγέτης της Β. Κορέας είχε ανεπίσημη επίσκεψη στην Κίνα (25-28 Μαρτίου).

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ηγέτης της Β. Κορέας επανέλαβε την πρόθεσή του για αποπυρηνικοποίηση της Κορέας και για διάλογο με τις ΗΠΑ. Ο δείκτης τιμών κατοικιών S&P/CS στις ΗΠΑ παρουσίασε τον Ιανουάριο μηνιαία αύξηση (0,75%, Δεκέμβριος: 0,67%) για ένατο συνεχόμενο μήνα, με αποτέλεσμα να καταγράψει σε ετήσια βάση την ισχυρότερη ενίσχυση (6,4%) από τον Ιούλιο 2014. Ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Conference Board) σημείωσε υποχώρηση το Μάρτιο (127,7, Φεβρουάριος: 130), παραμένοντας ωστόσο σε επίπεδο που καταδεικνύει ισχυρή ενίσχυση της ιδιωτικής κατανάλωσης.

Ο δείκτης οικονομικής εμπιστοσύνης στην Ευρωζώνη παρουσίασε το Μάρτιο υποχώρηση (112,6, εκτίμηση: 113,3, Φεβρουάριος: 114,2) για τρίτο συνεχόμενο μήνα, παραμένοντας ωστόσο υψηλότερα του μέσου όρου δώδεκα μηνών (112,3), το οποίο καταδεικνύει διατήρηση του ισχυρού ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας.

Στη Μ. Βρετανία αναμένεται ο δείκτης λιανικών πωλήσεων CBI Μαρτίου. Στις ΗΠΑ ανακοινώνονται η τελική μέτρηση του ΑΕΠ δ΄ τριμήνου και οι επικείμενες πωλήσεις κατοικιών για το μήνα Φεβρουάριο.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024