Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maserati Levante Trofeo: Επίδειξη δύναμης αλά ιταλικά

Maserati Levante Trofeo: Επίδειξη δύναμης αλά ιταλικά

Η ιταλική φίρμα εφοδιάζει το SUV της με τον θηριώδη V8 κινητήρα του Maranello σε εκδοχή ισχύος 590 ίππων.

Η ιταλική πολυτελής φίρμα παρουσιάζει στη Νέα Υόρκη μια νέα έκδοση επιδόσεων του πρώτου και μοναδικού SUV της η οποία υπόσχεται την «καλύτερη σχέση ιπποδύναμης ανά λίτρο χωρητικότητας κινητήρα που έχει προσφέρει ποτέ Maserati».

Την εκπλήρωση της παραπάνω υπόσχεσης αναλαμβάνει ένα διπλά υπετροφοδοτούμενος κινητήρας 3,8 λίτρων η ισχύς του οποίου διαμορφώνεται σε 590 ίππους και 730 Nm ροπής, μεγέθη που σε ό,τι αφορά την παραπάνω αναλογία μεταφράζονται σε 156 ίππους/λίτρο.

Όπως και να έχει με τα στοιχεία αναλογικότητας, σημαντικότερο ίσως είναι ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας ο οποίος κατασκευάζεται από την Ferrari, εξασφαλίζει στην έκδοση Trofeo επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 300 χλμ./ώρα.

Οι βελτιώσεις της συγκεκριμένης έκδοσης ωστόσο δεν σταματούν στο μηχανικό σύνολο καθώς η έκδοση Trofeo διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη για τις σπορ ανάγκες της ανάρτηση η οποία υπόσχεται μια αντάξια των μεγεθών της «οδηγική εμπειρία χωρίς να υποβιβάζει την προσφερόμενη άνεση».

Επίσης ως γνήσια ιταλική premium πρόταση, η Maserati Trofeo φροντίζει να δηλώσει την ιδιαιτερότητά της μέσω πλήθους ανασχεδιασμένων στοιχείων και σπορ αισθητικών λεπτομερειών διαθέτοντας ανασχεδιασμένη γρίλια, νέο αεροδυναμικό διαχύτη, ανθρακονημάτινες απολήξεις για το σύστημα εξαγωγής αλλά και νέα αεροδυναμικά στοιχεία επίσης από ανθρακόνημα στο μπροστινό και το πίσω τμήμα.

Επιπλέον διαθέτει τους μεγαλύτερους τροχούς που έχουν εξοπλίσει ποτέ μοντέλο Maserati καθώς συνεπικουρούμενης και της κατηγορίας του μοντέλου, οι Ιταλοί επέλεξαν το διαμέτρημα των 22 ιντσών.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024