Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διακανονισμοί

Διακανονισμοί

Αδειάζει η κλεψύδρα, αλλά το μείζον είναι αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να εξασφαλίσει συμφωνίες μέχρι τα επόμενα 24ωρα που πρέπει να καταθέσει τον φάκελο για αδειοδότηση. Οι παίκτες προπονούνται μέσα στην αβεβαιότητα, ο Ουζουνίδης λέει και ξαναλέει «εμείς τη δουλειά μας», αλλά χρήματα δεν φαίνονται στον ορίζοντα.

Αδειάζει η κλεψύδρα, αλλά το μείζον είναι αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να εξασφαλίσει συμφωνίες μέχρι τα επόμενα 24ωρα που πρέπει να καταθέσει τον φάκελο για αδειοδότηση. Οι παίκτες προπονούνται μέσα στην αβεβαιότητα, ο Ουζουνίδης λέει και ξαναλέει «εμείς τη δουλειά μας», αλλά χρήματα δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Χθες ελέχθη ότι προέκυψε συμφωνία με τον Χουλτ για τα 100 χιλιάρικα που του χρωστούσαν και για τα οποία είχε σφραγίσει επιταγές, ενώ σύντομα θα κληθούν οι παίκτες να υπογράψουν νέο χαρτί διακανονισμών. Με απώτερο στόχο οι νέες συμφωνίες να ενταχθούν στον φάκελο που θα σταλεί στην ΕΠΟ. Ερώτηση: πώς, άραγε, οι υπεύθυνοι θα προτείνουν κάτι σε ποδοσφαιριστές από την ώρα που χάνονται καθημερινά δικαστικές μάχες γιατί δεν μπορούν να ξεχρεώσουν ή να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους; Μπορεί κάποιος να δώσει απάντηση;

Ελπίδες

Παρέλαση στο Xanthi Arena… Μετά το 4-0 κόντρα στον Αγιο Μαρίνο, η Εθνική U-21 επιβλήθηκε με 3-0 της Τσεχίας (9′ Λημνιός, 31′ Μανθάτης, 52′ Σάλιακας – αποβολή στο 49′ ο Γαλανόπουλος) και συνεχίζει πρώτη και αήττητη την πορεία της (με 6-1-1 και 22-2 γκολ) στον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019. Αντίθετα, οι Παίδες (ήττα 3-0 από Νορβηγία) και οι Νέοι (έχασαν 3-1 από την Πολωνία) αποκλείστηκαν από την τελική φάση των αντίστοιχων διοργανώσεων του 2018.

Αρης

Μεγάλες μορφές του μπάσκετ παλεύουν να σωθεί ο άλλοτε Αυτοκράτορας. Μάλιστα, οι Χάρης Παπαγεωργίου και Γιώργος Σιγάλας απέκτησαν και θεσμικό ρόλο στην ΚΑΕ, ο πρώτος ως πρόεδρος, ο δεύτερος ως μέλος της διοίκησης. Για τον Χάρη ήταν ένα καλό δώρο γενεθλίων, καθόσον προχθές έκλεισε τα 65 του χρόνια. Ανέλαβε την ίσως δυσκολότερη αποστολή, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι ο άνθρωπος με το «γλυκό χέρι» και ξεχωριστός σκόρερ των δεκαετιών ’70 και ’80, έχει υπηρετήσει την ομάδα ακόμη και ως τιμ μάνατζερ. «Είμαι στρατευμένος στην ιδέα που λέγεται Αρης», τόνισε ο νέος πρόεδρος.

Βόλεϊ

Η ομάδα Ανδρών του Ολυμπιακού νίκησε 3-0 τον Παμβοχαϊκό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στον ημιτελικό του φάιναλ φορ στο Λιγκ Καπ την Παρασκευή με τον Φοίνικα Σύρου. Ας μην ξεχνάμε ότι μετά τη διοργάνωση της Σύρου οι Ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ με τη Ραβέννα στην Ιταλία.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024