
KKE: Καλλιεργείται κλίμα εφησυχασμού μετά τη Σύνοδο της Βάρνα
«Το κλίμα εφησυχασμού, που καλλιεργείται μετά την ευρωτουρκική Σύνοδο της Βάρνας, ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ούτε πολύ περισσότερο πρέπει να κρύψει ότι επί της ουσίας πρόκειται για αναθέρμανση των συνομιλιών ΕΕ - Τουρκίας, σε μια σειρά ζητήματα, στη βάση της παραδοχής ότι η Τουρκία είναι στρατηγικός εταίρος της ΕΕ» αναφέρει σχόλιο το ΚΚΕ.
«Το κλίμα εφησυχασμού, που καλλιεργείται μετά την ευρωτουρκική Σύνοδο της Βάρνας, ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ούτε πολύ περισσότερο πρέπει να κρύψει ότι επί της ουσίας πρόκειται για αναθέρμανση των συνομιλιών ΕΕ – Τουρκίας, σε μια σειρά ζητήματα, στη βάση της παραδοχής ότι η Τουρκία είναι στρατηγικός εταίρος της ΕΕ» αναφέρει σχόλιο το ΚΚΕ.
«Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, που προωθείται μέσα από παζάρια κι ανταγωνισμούς κρατών και επιχειρηματικών ομίλων, πρέπει να αξιολογηθούν και οι όποιες φραστικές καταδίκες της Τουρκίας, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν εγγύηση ούτε για την ειρήνη στην περιοχή ούτε για τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου» καταλήγει το σχόλιο του Κόμματος.
in.gr
- ΠΑΣΟΚ: Ο «διμέτωπος» του Ανδρουλάκη κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα και οι δημοσκοπήσεις
- Σπερς – Νικς: Και τώρα οι δύο τους – Αυτό είναι το πρόγραμμα των τελικών του NBA
- Ιερά Οδός: Τρόμος για 20χρονη – Τέσσερις ανήλικοι την χτύπησαν και της άρπαξαν το κινητό
- Πτολεμαΐδα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη
- Kellogg’s: Πως η πατέντα για τα πρώτα δημητριακά δημιούργησε αδελφική αντιζηλία και τη μεγαλύτερη εταιρεία
- Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό του Champions League – Σοβαρά επεισόδια με 416 προσαγωγές και ολονύχτιες συγκρούσεις (vids)


