Στο λιμάνι του Καρλοβασίου στη Σάμο, λόγω βλάβης στον
καταπέλτη,παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Χίος» με 460
επιβάτες, 44 ΙΧ αυτοκίνητα, 23 φορτηγά και 4 δίκυκλα.
Στο λιμάνι του Καρλοβασίου στη Σάμο, λόγω βλάβης στον καταπέλτη,παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Χίος» με 460 επιβάτες, 44 ΙΧ αυτοκίνητα, 23 φορτηγά και 4 δίκυκλα.
Το πλοίο που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 04:15 για Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά, παραμένει στο σημείο, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοιας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).