«Συναγερμός» στην Κίνα εξαιτίας του ατμοσφαιρικού νέφους
Από κίτρινο σε πορτοκαλί, το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο, αναβάθμισαν οι δήμοι Πεκίνου και Τιεντσίν, το επίπεδο του συναγερμού καθώς το νέφος θα πνίξει τις δύο πόλεις από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη.
Από κίτρινο σε πορτοκαλί, το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο, αναβάθμισαν οι δήμοι Πεκίνου και Τιεντσίν, το επίπεδο του συναγερμού καθώς το νέφος θα πνίξει τις δύο πόλεις από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη.
Ο πορτοκαλί συναγερμός τέθηκε σε ισχύ τα ξημερώματα και σύμφωνα με τις πρώτες οδηγίες, επιβλήθηκε εκ περιτροπής κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων.
Οι βιομηχανικές μονάδες έλαβαν εντολή να μειώσουν κατά 50% τις εκπομπές ρύπων, ενώ τα σχολεία δεν θα πραγματοποιήσουν υπαίθριες δραστηριότητες.
Η Κίνα διαθέτει ένα σύστημα προειδοποίησης τεσσάρων επιπέδων για την ατμοσφαιρική ρύπανση, με το κόκκινο να είναι το υψηλότερο, ακολουθούμενο από το πορτοκαλί, το κίτρινο και το μπλε.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης