«Συναγερμός» στην Κίνα εξαιτίας του ατμοσφαιρικού νέφους
Από κίτρινο σε πορτοκαλί, το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο, αναβάθμισαν οι δήμοι Πεκίνου και Τιεντσίν, το επίπεδο του συναγερμού καθώς το νέφος θα πνίξει τις δύο πόλεις από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη.
Από κίτρινο σε πορτοκαλί, το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο, αναβάθμισαν οι δήμοι Πεκίνου και Τιεντσίν, το επίπεδο του συναγερμού καθώς το νέφος θα πνίξει τις δύο πόλεις από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη.
Ο πορτοκαλί συναγερμός τέθηκε σε ισχύ τα ξημερώματα και σύμφωνα με τις πρώτες οδηγίες, επιβλήθηκε εκ περιτροπής κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων.
Οι βιομηχανικές μονάδες έλαβαν εντολή να μειώσουν κατά 50% τις εκπομπές ρύπων, ενώ τα σχολεία δεν θα πραγματοποιήσουν υπαίθριες δραστηριότητες.
Η Κίνα διαθέτει ένα σύστημα προειδοποίησης τεσσάρων επιπέδων για την ατμοσφαιρική ρύπανση, με το κόκκινο να είναι το υψηλότερο, ακολουθούμενο από το πορτοκαλί, το κίτρινο και το μπλε.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα!
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442