Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στόρμι Ντάνιελς: Δέχτηκα απειλές να μην μιλήσω για τη σχέση μου με τον Τραμπ

Στόρμι Ντάνιελς: Δέχτηκα απειλές να μην μιλήσω για τη σχέση μου με τον Τραμπ

Η ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς διαβεβαίωσε την Κυριακή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της που μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ δημόσια.

Η ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς διαβεβαίωσε την Κυριακή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της που μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ δημόσια.

Φορώντας ένα σακάκι στο χρώμα της φωτιάς, η πρώην πορνοστάρ,Στόρμι Ντάνιελς- το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ- άνοιξε την καρδιά της σε δηλώνοντας ότι, έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 κι ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο,λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές.

Μάλιστα πολλά ΜΜΕ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού διερωτώνται αν η Μελάνια μετά τις αποκαλύψεις αυτές θα του δώσει τα…παπούτσια στο χέρι.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι ακόμα και πριν την προβολή της συνέντευξης, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ δεν ήταν μαζί. Ο Τραμπ βρισκόταν στο Palm Beach, ενώ η Μελάνια προτίμησε να μείνει στη Φλόριντα.

«Κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό»

«Έκανα σεξ με τον Τραμπ σεξ χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ το 2006», δήλωσε η Στέφανι στον δημοσιογράφο του CBS.

Ενώ φέρεται να της είπε: «μην ανησυχείς για τη Μελάνια» προσθέτοντας πως με τη σύζυγό του έχουν χωριστές κρεβατoκάμαρες, καθώς και ότι η του θυμίζει την κόρη του, Ιβάνκα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν τότε ένιωθε έλξη για τον πρόεδρο, δεδομένου ότι ήταν 27 ετών και ο Τραμπ 60, εκείνη απάντησε: «Όχι καθόλου».

Ως αντάλλαγμα για τις ευχάριστες στιγμές που του προσέφερε, ο Τραμπ φέρεται να υποσχέθηκε στη Στέφανι μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», όπου εκείνος τότε ήταν παρουσιαστής, την οποία όμως δεν κράτησε.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά δημόσια όσον αφορά το θέμα, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά η εφημερίδα The Wall Street Journal τον Ιανουάριο. Η οικονομική εφημερίδα είχε αναφερθεί τότε στην εξωσυζυγική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τη Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού, κι είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους πιστότερους δικηγόρους του αμερικανού προέδρου, ο Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να αγοράσει τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Η 39χρονη, που άρχισε την καριέρα της ως στριπτιζέζ, διαβεβαίωσε ακόμα ότι δεν είχε άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις με τον δισεκατομμυριούχο μετά τη συνάντησή τους στη λίμνη Τάχο.

Η Κλίφορντ αφηγήθηκε ότι ήλθε σε επαφή μαζί της το κουτσομπολίστικο περιοδικό In Touch το 2011, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία επαφή της με τον Τραμπ, για να της κάνει ερωτήσεις όσον αφορά τη σχέση τους. Είπε ότι είχε δεχθεί τότε να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για τη σχέση έναντι 15.000 δολαρίων. Μετά τις απειλές του δικηγόρου Μάικλ Κόεν ότι θα προχωρούσε σε μήνυση, το περιοδικό τελικά επέλεξε να μη δημοσιεύσει το κείμενο, διευκρίνισε το CBS.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι μερικές εβδομάδες αργότερα, την πλησίασε ένας άγνωστος σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας, ενώ είχε μαζί της την κόρη της, μηνών τότε.

«Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτή την ιστορία», της είπε ο άγνωστος, ανέφερε η ηθοποιός. «Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο μικρό κοριτσάκι», συνέχισε, κοιτώντας την κόρη της. «Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα του», συμπλήρωσε ο άγνωστος, πάντα κατά τα όσα ισχυρίστηκε η Κλίφορντ, πριν να φύγει.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν επικοινώνησε με την αστυνομία για το περιστατικό, διότι «φοβήθηκε».

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024