Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη:

Το εγχειρίδιο της σούβλας.

Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος:

Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.

Βήμα – βήμα, η διαδικασία και οι τεχνικές για σίγουρη επιτυχία.

Ακόμη, η καλύτερη μαγειρίτσα, ρουμελιώτικα γαρδουμπάκια, υπέροχες πίτες και γλυκά.

Την Κυριακή 1 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‘χει ψάξει!

in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας