Ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής» την 1η Απριλίου
Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη: Το εγχειρίδιο της σούβλας. Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος: Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.
Spotlight
-
Έως τη Μεγάλη Τετάρτη το δώρο του Πάσχα - Πώς το υπολογίζετε
-
Όλα στη φορά! - Οι νέες αλλαγές στην εφαρμογή του Messenger ίσως ενοχλήσουν κάποιους
-
Βόλτα Μητσοτάκη στον Άγιο Δημήτριο – Έθεσε πάλι διλήμματα και ζήτησε συσπείρωση
-
Ο εβραιοαμερικανός κοσμήτορας του Μπέρκλεϋ που έδιωξε από το σπίτι του Παλαιστίνιους φοιτητές
Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη:
Το εγχειρίδιο της σούβλας.
Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος:
Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.
Βήμα – βήμα, η διαδικασία και οι τεχνικές για σίγουρη επιτυχία.
Ακόμη, η καλύτερη μαγειρίτσα, ρουμελιώτικα γαρδουμπάκια, υπέροχες πίτες και γλυκά.
Την Κυριακή 1 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‘χει ψάξει!
in.gr
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις