Ταχύτερο από μονοθέσιο της F1 το νέο hypercar της McLaren
Ικανό να υπερβεί την ταχύτητα των 391 χλμ./ώρα είναι το νέο hypercar της McLaren, τα 106 αντίτυπα του οποίου έχουν ήδη διατεθεί.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του νέου hypercar που σύντομα πρόκειται βρεθεί στην παραγωγή, αποκάλυψε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης η McLaren.
Σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα, το υπό εξέλιξη BP23 Hyper-GT θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσει ταχύτητες που θα ξεπερνούν ακόμα και εκείνες ενός μονοθεσίου της Formula 1.
To νέο hypercar θα αποτελέσει, εμμέσως πλην σαφώς, τον διάδοχο της McLaren F1, υιοθετώντας στο εσωτερικό του την τριθέσια διαμόρφωση και την τοποθετημένη στο κέντρο της θέσης οδήγησης.
Δεδομένη, επίσης, θα πρέπει να θεωρείται η επιλογή ενός υβριδικού κινητήριου συνόλου, όπως άλλωστε και οι εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσης που θα προσφέρει η βρετανική φίρμα στους πελάτες της.
Ας σημειωθεί ότι τα 106 αντίτυπα του νέου hypercar – ο ίδιος αριθμός αυτοκινήτων είχε παραχθεί και στην περίπτωση της McLaren F1- έχουν ήδη βρει ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν δίστασαν να καταβάλουν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
auto.in.gr
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»