Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με ηλεκτρική αυτονομία έως και 700 χλμ. το τετράθυρο BMW i4

Με ηλεκτρική αυτονομία έως και 700 χλμ. το τετράθυρο BMW i4

Η βαυαρική φίρμα συμπληρώνει το πάζλ για το iVision Dynamics το οποίο θα περάσει στην παραγωγή από το 2020 ως ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο τετράθυρο coupe με τα διακριτικά i4.

To iVision Dynamics, το πρωτότυπο μοντέλο που η βαυαρική φίρμα αποκάλυψε από την έκθεση της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο του 2017, πήρε επισήμως εισιτήριο για το 2020 οπότε και θα περάσει στην παραγωγή ως i4, όντας το επόμενο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο του iDivision.

Ωστόσο πέρα και από την ταυτοποίηση του τετράθυρου coupe ως του επόμενου αμιγώς ηλεκτρικού i μοντέλου της BMW, ακόμα σημαντικότερες στην περίπτωση του είναι οι νέες δυνατότητες αυτονομίας που θα προσφέρει και οι οποίες σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του επικεφαλής της BMW, Harald Krueger, θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο για την ηλεκτροκίνηση δια χειρός BMW.

«Με την πέμπτη γενιά συστημάτων iDrive θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε αυτονομία από 550 έως 700 χλμ. αναλόγως το μοντέλο. Το πρώτο μοντέλο που θα το καταφέρει αυτό θα είναι το i4», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του βαυαρικού ομίλου μην αφήνοντας περιθώρια παρερμηνειών.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του μοντέλου, όπως σημείωσε ο επικεφαλής του BMW I Division, Robert Irlinger «Στα “i” έχουμε δημιουργήσει μια παράδοση σύμφωνα με την οποία οι εκδόσεις παραγωγής δεν απέχουν πολύ σχεδιαστικά από τα πρωτότυπα που αναλαμβάνουν να τις συστήσουν. Το ίδιο θα συμβεί και με την έκδοση παραγωγής του iVision Dynamics το οποίο θα έχει αλλαγές αλλά δεν θα είναι ριζικές».

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024