Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: Έχουμε δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία

Γεωργιάδης: Έχουμε δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία

Για αιχμαλώτους στην Τουρκία, και για πολιτικό εκβιασμό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στους δύο έλληνες στρατιωτικούς.

Για αιχμαλώτους στην Τουρκία, και για πολιτικό εκβιασμό του Ρετζέπ Ταγίπ
Ερντογάν, έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στους δύο
έλληνες στρατιωτικούς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι η σημερινή εθνική επέτειος έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, καθώς έχουμε δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία τους οποίους ο Ερντογάν χρησιμοποιεί για να εκβιάσει πολιτικά την Ελλάδα.

«Τόσες μέρες συζητάμε τι έχουν τα κινητά των Ελλήνων… Η Τουρκία δεν μπορεί να βρει τι έχουν; Πρόκειται για διενέργεια ψυχολογικών επιχειρήσεων έναντι του λαού, της κυβερνήσεως, της Ευρώπης» επισήμανε.

«Μετά και τη χθεσινή δήλωση του Ερντογάν ότι ‘’θα σκοτωθούμε και θα σκοτώσουμε και άλλους’’ για τη μεγάλη Τουρκία είναι απολύτως βέβαιον ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει επίπεδο επί τα χείρω… Ποιος άλλος τα λέει αυτά;» εκτίμησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν θα μας κάμψει ο Ερντογάν, δε θέλουμε πόλεμο με την Τουρκία, αλλά δεν φοβόμαστε κύριε Ερντογάν, ανησυχούμε, δεν εφησυχάζουμε» επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ανέφερε ακόμα ότι η Ελλάδα είναι διασπασμένη σε μια κρίσιμη συγκυρία λόγω του Τσίπρα «και της παρέας του».

Σημείωσε ακόμα ότι ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στην Ορεστιάδα για να στείλει μήνυμα και να συμπαρασταθεί στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών που είναι αιχμάλωτοι.

«Πήγε στο Κατάρ ο Μητσοτάκης, το Κατάρ μπορεί να επηρεάσει την Τουρκία, Κατάρ και Τουρκία είναι εις σάρκα μιαν, ούτε η Μέρκελ μπορεί να επηρεάσει την Τουρκία ούτε κανένας άλλος» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τις εξελίξεις με την ΠΓΔΜ

«Είναι το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας ζήτημα για αστειάκια; Το κρύο αστείο Τσίπρα στη Σκοπιανή δημοσιογράφο (ότι του χρόνου στις Βρυξέλλες τη θέλει να εκπροσωπεί τη «Gorna Makedonija») δείχνει την απώλεια που έχει με την πραγματικότητα. Είναι δικό σου το όνομα για να το δώσεις ή του παππού σου; Δεν μπορεί ο Τσίπρας να κάνει αστειάκια με το Σκοπιανό» παρατήρησε ο κ. Γεωργιάδης.

in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024