Συντριβή τουρκικού F-16 – Νεκρός ο πιλότος
Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 συνετρίβη το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική Τουρκία, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο χειριστής του, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.
Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 συνετρίβη το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική Τουρκία, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο χειριστής του, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.
Το F-16 βρισκόταν σε αποστολή εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TSK).
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και διασωστικές δυνάμεις, ενώ για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συντριβής.

in.gr
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Μητσοτάκης: Αυτοέπαινοι για τις συλλήψεις για Marfin – Πανηγυρισμοί για τη μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη
- Βάγια Νέστορα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό που πέταξε ο 29χρονος κατηγορούμενος
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442