Η Κίνα αύξησε τα επιτόκιά της κατά 0,05%
Τα επιτόκια στην Κίνα, αυξήθηκαν κατά 0,05% σήμερα, μετά την αύξηση των επιτοκίων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed).
Τα επιτόκια στην Κίνα, αυξήθηκαν κατά 0,05% σήμερα, μετά την αύξηση των επιτοκίων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed).
Το επιτόκιο για τα επταήμερα repos αυξήθηκε από 2,5% σε 2,55%, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κινεζικής Κεντρικής Τράπεζας (PBOC).
Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Νότιας Κορέας (ΒΟΚ) Λι Τζου-γεολ δήλωσε ότι η αύξηση των επιτοκίων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) ήταν σύμφωνη με τις προσδοκίες της αγοράς, ενώ έδωσε έμφαση στην προσεκτική παρακολούθηση μελλοντικών εξελίξεων στην διατραπεζική αγορά της χώρας.
Το βασικό επιτόκιο της Νότιας Κορέας ήταν χαμηλότερο από το αντίστοιχο αμερικανικό, μετά την αύξηση που έγινε από την Fed. Το γεγονός αυτό, απαιτεί προσοχή, σύμφωνα με τον Νοτιοκορεάτη τραπεζίτη.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τουρκία: Τρεις εργάτες παγιδεύτηκαν σε ορυχείο που κατέρρευσε στο Ζονγκουλντάκ
- Έμφραγμα σε Κηφισό και Αθηνών από Χαϊδάρι ως Ασπρόπυργο – Καθυστερήσεις λόγω έργων στην Αττική Οδό
- Χρηματοδότηση για αναπτυξιακά έργα θέλει ο Δήμαρχος Πλατανιά
- Από το παιδικό δωμάτιο στα 30 εκατομμύρια streams: Γιατί όλοι πλαντάζουν στο κλάμα με τα τραγούδια μιας τρίχρονης;
- Ο Γιούρτσεβεν στο στόχαστρο της Γαλατασαράι (pic)
- Ιταλία: Κατέρρευσε μέσα στη θάλασσα περίφημη «Αψίδα των Ερωτευμένων» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
