Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σύμφωνα με τα οποία τον πρώτο μήνα του 2018, οι φορολογούμενοι άφησαν απλήρωτους φόρους ύψους 693 εκατ. ευρώ και άρα ένας στους δυο χρωστάει στην εφορία, αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα, τονίζει ο πολιτικός συντάκτης Άρης Ραβανός στο σχόλιό του στο web tv του in.gr.
Εν μέσω της προετοιμασίας της κυβέρνησης για την παρουσίαση του εθνικού σχεδίου στους πιστωτές, κτυπούν καμπανάκια.
Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σύμφωνα με τα οποία τον πρώτο μήνα του 2018, οι φορολογούμενοι άφησαν απλήρωτους φόρους ύψους 693 εκατ. ευρώ και άρα ένας στους δυο χρωστάει στην εφορία, αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα, τονίζει ο πολιτικός συντάκτης Άρης Ραβανός στο σχόλιό του στο web tv του in.gr. Παράλληλα, υπογραμμίζει την ανάγκη μείωσης της φορολογίας, την αύξηση του κατώτατου μισθού και την ενίσχυση των δημοσίων δαπανών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας