Δεν θα βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για την εκδήλωση του Λευκού Οίκου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καθώς ακυρώθηκε η πτήση του, εξαιτίας των άσχημων καιρικών που επικρατούν στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
Χωρίς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν, η εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Και αυτό γιατί η πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη της Emirates, που θα μετέφερε τον υπουργό στις ΗΠΑ, ακυρώθηκε εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην αμερικανική πόλη.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.