Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Επαφές Μίχελ με παίκτες για ανανεώσεις

ΠΑΟΚ: Επαφές Μίχελ με παίκτες για ανανεώσεις

Μπορεί το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στις δικαστικές μάχες που έχει να δώσει ο Δικέφαλος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πάντα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ έχουν παγώσει, σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν τώρα, αλλά και το καλοκαίρι του 2019. Στην πρώτη κατηγορία βρίσκονται οι Στέλιος Μαλεζάς, Αζεβέδο και Μακ.

Μπορεί το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στις δικαστικές μάχες που έχει να δώσει ο Δικέφαλο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πάντα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ έχουν παγώσει, σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν τώρα, αλλά και το καλοκαίρι του 2019. Στην πρώτη κατηγορία βρίσκονται οι Στέλιος Μαλεζάς, Αζεβέδο και Μακ.

Ο πρώτος, την φετινή χρονιά έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής απ’ ότι θα περίμενε από το ξεκίνημα της χρονιάς. Έχει καταγράψει μόλις 1236 λεπτά συμμετοχής με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δείχνει πως μέχρι και το τέλος της χρονιάς να μην είναι από τις βασικές του επιλογές.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που ήρθε με περιττά κιλά στον ΠΑΟΚ, ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση βασικού παρότι του δόθηκε χρόνος προσαρμογής. Έχει μόλις 277 λεπτά συμμετοχής. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν το δικαίωμα να ενεργοποιήσουν αν θέλουν το νέο του συμβόλαιο.

Στη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα του Δικεφάλου ο Ρόμπερτ Μακ δεν έχει δείξει το πολυτάλαντο πρόσωπο του. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το δικαίωμα απόκτησης του από την Ζενίτ, καθώς υπάρχει μια οψιόν αγοράς που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα που αξιώνουν οι Ρώσοι είναι πολλά, ενώ από το Αζερμπαϊτζάν θα επιστρέψει ο Πέδρο Ενρίκε που μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που ενδεχομένως να αφήσει ο Μακ.

Τα περισσότερα και πιο βαριά συμβόλαια που έχει ο ΠΑΟΚ λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Σ’ αυτή την κατηγορία είναι οι: Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάμπος Κάνιας, Γλύκος και Σάκχοφ. Απ’ αυτούς τους παίκτες δεν θα ανανεώσουν όλοι, καθώς στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει τις αποφάσεις να κάνουν κάποιες αλλαγές προκειμένου η ομάδα να δυναμώσει περισσότερο. Αυτός που θα πάρει ένα νέο συμβόλαιο είναι σίγουρα ο Φερνάντο Βαρέλα που φέτος κάνει μια εξαιρετική χρονιά.

Ο Λούμπος Μίχελ σύμφωνα με to10.gr έχει ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές για να μάθει τις προθέσεις τους, αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις που θα εγείρουν. Αφού ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο επαφών στη συνέχεια παρουσία του προπονητή της ομάδας θα αποφασίσουν ποιοι θα παραμείνουν για τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024