Νεκρός εντοπίστηκε ο αρχιμανδρίτης που αγνοούνταν στη Λακωνία
Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ο 63χρονος αρχιμανδρίτης, Ανδρέας Μπολοβίνος, από τη Μάνη, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας.
Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ο 63χρονος αρχιμανδρίτης, Ανδρέας Μπολοβίνος, από τη Μάνη, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα, άνδρες των Αρχών εντόπισαν το αυτοκίνητο του άτυχου αρχιμανδρίτη, μέσα στο οποίο επέβαινε ο ίδιος, στην περιοχή Καμάρες Γυθείου.
Στο σημείο βρίσκεται δύτης για την ανάσυρση της σορού.
Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος εθεάθη για τελευταία φορά να κινείται με το αυτοκίνητό του το απόγευμα της Δευτέρας εν μέσω έντονης κακοκαιρίας, ενώ το κινητό του τηλέφωνο σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 στην περιοχή του Κότρωνα.
in.gr
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442