Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατάσχεση 26 κιλών κοκαΐνης σε αποθήκες εταιρίας στην Πρέβεζα

Κατάσχεση 26 κιλών κοκαΐνης σε αποθήκες εταιρίας στην Πρέβεζα

Στην εξάρθρωση συμμορίας, η οποία εμπλέκεται στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης, προχώρησε σύμφωνα με ανακοίνωση της η Αστυνομία, μετά από αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαϊνης. Η ναρκωτική ουσία εντοπίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο εταιρίας στην Πρέβεζα. Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ αυτών Σέρβοι, Ιταλοί κι ένας Έλληνας, ηλικίας 44 έως 57 ετών.

Στηνεξάρθρωση συμμορίας, η οποία εμπλέκεται στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης, προχώρησε σύμφωνα με ανακοίνωση της η Αστυνομία, μετά απόαστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαϊνης. Η ναρκωτική ουσία εντοπίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο εταιρίας στην Πρέβεζα. Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ αυτών Σέρβοι, Ιταλοί κι ένας Έλληνας, ηλικίας 44 έως 57 ετών.

Η δράση της συμμορίας αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών (DEA) και τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές τη Σερβίας.

Συνολικά κατασχέθηκαν 24 συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 26 κιλών και 677 γραμμαρίων. Η προέλευση της κοκαΐνης εκτιμάται ότι είναι από τη Λατινική Αμερική, ενώ φαίνεται ότι προοριζόταν να διακινηθεί στην ελληνική αγορά. Ερευνάται δε η διασύνδεση των συλληφθέντων με οργανωμένα κυκλώματα τα οποία διακινούν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Σε έρευνες που ακολούθησαν των συλλήψεων, κατασχέθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας Πρέβεζας, το χρηματικό ποσό των 4.780 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα κ.ά.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024