Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος: Η Τουρκία λειτουργεί με τη λογική «Εξπρές του Μεσονυχτίου» για τους στρατιωτικούς

Καμμένος: Η Τουρκία λειτουργεί με τη λογική «Εξπρές του Μεσονυχτίου» για τους στρατιωτικούς

Την ταινία «Εξπρές του Μεσονυχτίου» επικαλέστηκε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές και στους χειρισμούς της Τουρκίας. Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί σε ζητήματα ανταλλαγής, τόνισε, σημειώνοντας πάντως πως ούτε και η τουρκική πλευρά έχει θέσει τέτοιο αίτημα.

Την ταινία «Εξπρές του Μεσονυχτίου» επικαλέστηκε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές και στους χειρισμούς της Τουρκίας, όπως αναφέρει η Καθημερινή.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσερχόμενος στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί σε ζητήματα ανταλλαγής, σημειώνοντας πάντως πως ούτε και η τουρκική πλευρά έχει θέσει τέτοιο αίτημα σχετικά με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς.

«Η Τουρκία λειτουργεί με τη λογική του Εξπρές του Μεσονυκτίου» ανέφερε για να προσθέσει ότι η Τουρκία έχει θεσμοθετήσει το καθεστώς της ανταλλαγής ομήρων.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος υπερασπίστηκε τον όρο «ομηρία» για τους δύο Ελληνες που κρατούνται στην Αδριανούπολη, λέγοντας ότι τον ίδιο όρο χρησιμοποίησε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Αναφερόμενος στη σύλληψη Τούρκου πολίτη στον Εβρο είπε «πιάσαμε και εμείς έναν» υποστηρίζοντας δε, ότι δεν είναι κουρδικής καταγωγής.

Ήταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων, επιβεβαίωσε ο υπουργός, που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χτυπούσαν τις σιδεριές στα σύνορα για να περάσουν στην ελληνική πλευρά. Οι τρεις τους φοβήθηκαν τα πυρά του τουρκικού στρατού και έπεσαν στο έδαφος αλλά ο τέταρτος πέρασε στην ελληνική πλευρά.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024