Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τον Γιώργο Βουλγαράκη
Θύμα τροχαίου έπεσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας. Ο πρώην υπουργός υπέστη κάταγμα στο πόδι και μεταφέρθηκε στη Γενική Κλινική Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Θύμα τροχαίου έπεσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βουλγαράκης ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα επί της Λ.Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος του Ζαππείου, και στο ρεύμα προς Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Ο πρώην υπουργός υπέστη κάταγμα στο πόδι και μεταφέρθηκε στη Γενική Κλινική Αθηνών.
Ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο, όπου πήγε κλιμάκιο της Τροχαίας προκειμένου να διενεργήσει έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κεντρική Κλινική Αθηνών αργότερα, ο πρώην υπουργός Γ.Βουλγαράκης διαγνώστηκε με ανοικτό επιλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης.
Πραγματοποιήθηκε πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο χειρουργείο προς αποκατάσταση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.