
«Χρυσάφι» στα πόδια του Κριστιάνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόθυμη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να δώσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο τις ετήσιες χρηματικές απολαβές που ζητάει, ώστε να παραμείνει στις τάξεις της γι' αρκετά χρόνια ακόμη φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σταματήσει να σκοράρει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό το λόγο και η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δείχνει πρόθυμη να κάνει κάθε επιθυμία του πραγματικότητα, ώστε να τον κρατήσει στις τάξεις της γι’ αρκετά χρόνια ακόμη.
Από την αρχή της τρέχουσας σεζόν ο Πορτογάλος φορ είχε ζητήσει συμβόλαιο με ετήσιες χρηματικές απολαβές που θα έφταναν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν διστακτικός.
Αλλά, όπως, όλα δείχνουν ο «ισχυρός» άνδρας των Μαδριλένων είναι πρόθυμος, μετά το επιθετικό ντεμαράζ του 33χρονου σούπερ σταρ να του κάνει και πάλι το χατίρι, μιας και ο Κριστιάνο μέσα στο 2018 έχει σημειώσει ήδη 21 γκολ μέσα σε 13 ματς, ενώ στο εντός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Τζιρόνα έφτασε τα 50 χατ- τρικ στην καριέρα του.
in.gr
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών



