Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ralph & Russo. Ποιοι είναι οι hautecouture σχεδιαστές του νυφικού της Μέγκαν Μάρκλ;

Ralph & Russo. Ποιοι είναι οι hautecouture σχεδιαστές του νυφικού της Μέγκαν Μάρκλ;

...

Οι φιγούρες των κοριτσιών πάνω στην πασαρέλα «αιχμαλωτίζουν» το βλέμμα. Τα ρούχα είναι γεμάτα χειροποίητες δαντέλες, κρύσταλλα, λευκά και μαύρα φτερά, fluid draping, υφάσματα σατέν, μεταξωτά, κουμπιά τα οποία μοιάζουν με κοσμήματα. Η συλλογή των Ralph & Russo είναι όπως πάντα μαγευτική. Εδώ και μερικά χρόνια, οι Αυστραλιανής καταγωγής σχεδιαστές Tamara Ralph& Michael Russo δημιουργούν πραγματικό χαμό όταν παρουσιάζουν στο Παρίσι (κυρίως), το Λονδίνο (η boutique τους στο “Harrods” συγκεντρώνει τις πλέον ισχυρές γυναίκες του πλανήτη), το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη. Οι Ralph & Russo είναι η νέα δύναμη στο χώρο του παγκόσμιου fashion world.

Οι άνθρωποι της μόδας τους έχουν ξεχωρίσει και τοποθετήσει σε περίοπτη θέση από τα πρώτα τους κιόλας βήματα. Ο πολύς κόσμος τους γνώρισε καλύτερα όταν η είδηση ότι το υπερταλαντούχο δίδυμο της μόδας θα δημιουργήσει το νυφικό της Μέγκαν Μάρκλ, έκανε το γύρο του κόσμου. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρρυ επισκέφθηκε, πριν λάβει την τελική απόφασή της,αρκετούς από τους μεγάλους οίκους μόδας. Υπήρχαν φήμες ότι η Κέητ Μίντλετον είχε «συστήσει» στην μελαχρινή Μέγκαν τον οίκο Alexander Mc Queen.

Ο δημοφιλής οίκος, που δημιούργησε ο Alexander Mc Queen (έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή) είχε δημιουργήσει το πολυσυζητημένο, πραγματικά εντυπωσιακό νυφικό της Δούκισσας του Cambridge, στο γάμο της με τον πρωτότοκο γιο του Καρόλου και της Νταϊάνας, πρίγκιπα Γουϊλλιαμ. Το fashion world αλλά και δημοσιογράφοι γνωστών εφημερίδων, ανέφεραν ότι το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ, by Ralph & Russo, θα στοιχίσει γύρω στις 400.000 στερλίνες. Ένα πραγματικά εξωφρενικό ποσό, το οποίο δημιούργησε πλήθος κακόβουλων σχολίων στο διαδίκτυο. Τελικά το νυφικό της Μαρκλ θα κοστίσει γύρω στις 80.000 στερλίνες (σεβαστό και πάλι ποσό για εποχές παγκόσμιας οικονομικής κρίσης).

Οι καλύτεροι της νέας γενιάς

Ποιοι είναι λοιπόν οι Ταμάρα Ραλφ και Μίχαελ Ρούσσο οι οποίοι ίδρυσαν το brand στο Λονδίνο το 2007; Οι Ralph & Russo (η έδρα της εταιρείας τους μετά από 11 χρόνια παραμένει στη βρεττανική πρωτεύουσα) είναι ένα haute couture fashionhouse. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο αγγλικό brand το οποίο επιλέχθηκε από το ChambreSyndicale de la Haute Couture για να παρουσιάσει την κολεξιόν στο Παρίσι. Η Ταμάρα Ραλφ είναι η creative director του brand, ενώ ο Μίχαελ Ρούσσο φέρει τον τίτλο του CEO. Τα προϊόντα τα οποία η φίρμα παράγει επίσημα, είναι ρούχα και αξεσουάρ Haute Couture. Το 2013 οι σχεδιαστές ψηφίστηκαν ως οι καλύτεροι του πλανήτη, στην ηλικία κάτω των 40 ετών. Οι Ταμάρα και Μίχαελ συνεχίζουν να έχουν το απόλυτο κοντρόλ των επιχειρήσεών τους, παρά την τεράστια επιτυχία και τις 400 exclusiveboutiques που φέρουν την υπογραφή τους σε πόλεις της Ευρώπης και των Η.Π.Α.



Δείτε το βίντεο…


Η αξιοζήλευτη λίστα πελατών

Ανάμεσα στις διάσημες πελάτισσές τους οι Αντζελίνα Ζολί, Μπέλλα Χαντίντ, Μπιγιονσέ, Σελίν Ντιον, Γκουϊνεθ Πάλτροου, Κάια Γκέρμπερ, ΚένταλΤζέννερ, Πενέλοπε Κρουζ, Σονάμ Καπούρ και βέβαια η ωραία πριγκίπισσα Αμίρα Αλ Τουαλίλ της Σαουδικής Αραβίας, η Σέϊχα Μόζα του Κατάρ (η Καταριανή οικογένεια των σε·ι·χηδων Αλ Θανί που διοικεί τη χώρα, έχει αγοράσει ως γνωστό τα καταστήματα “Harrod’s” και τον Ιταλικό οίκο Valentino) και πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες «κλέβουν ματιές» όταν φωτογραφίζονται με τα υψηλής ραπτικής ρούχα τους στα Oscars, τους γάμους του διεθνούς τζετ σετ, τα big parties, ή όταν ανεβαίνουν σε πολυτελείς θαλαμηγούς και ιδιωτικά αεροπλάνα. Οι κοινές θνητές απλά μπορούν να ονειρεύονται ότι ίσως κάποτε φορέσουν κάποιες από τις δημιουργίες τους…

BEAUTE ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ…

Αν ρίξω ένα βλέμμα στο παρελθόν και τις επισκέψεις μου σε μερικά από τα καλύτερα spa του πλανήτη, σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να γράψω ένα… ογκώδες βιβλίο για τις παροχές τις οποίες προσφέρουν όλα αυτά τα πολύτιμα, αγαπημένα για τις γυναίκες, spots. Θεωρώ ότι το Henri ChenotHealth Wellness στην Φρανσιακόρτα της Ιταλίας είναι από τα καλύτερα διεθνώς. Στην Ελλάδα υπάρχουν τα spa στα μεγάλα ξενοδοχεία αλλά και αυτά που έχουν βρει στέγη σε συνήθως καλαίσθητους, πολυτελείς χώρους. Το “La BeauteMedical Spa” στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ξεχωρίζει για την ποιότητα των υπηρεσιών του, τη χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Τα προϊόντα Medik8, τα στοχευμένα βιοτεχνολογικά προϊόντα, δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα του δέρματος. Πρόκειται για ένα βραβευμένο, παγκόσμιο brandφροντίδας δέρματος που έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και δημιουργηθεί από ομάδα βιοχημικών και φαρμακοποιών στο ελεγχόμενο με ISO ερευνητικό κέντρο βιοτεχνολογίας στο Λονδίνο.Τα προϊόντα μακιγιάζ Jane Iredale, προϊόντα με 100% ορυκτά μέταλλα, υπόσχονται ότι «το μακιγιάζ κάνει καλό». Επιλέγω το pure presset mineralfoundation (σε 24 αποχρώσεις), το Active lightunder-eye concealer, το So Bronze BronzingPowder, το Pure Moist Lipstick, με θρεπτικά έλαια και εκχυλίσματα φρούτων.

Το κορυφαίο “touch” για την αντιγήρανση

Οι θεραπείες του La Beaute Medical Spa, είναι ανάλογες με αυτές διεθνών “spots”. Οι θεραπείες είναι οι πλέον καινοτόμες και αποτελεσματικές. Προτιμώ εκείνες με υαλουρονικό και υπέρηχους, για όλους τους τύπους δέρματος, μία από τις δημοφιλέστερες θεραπείες προσώπου και την απόλυτη ενυδάτωση και ανανέωση.

Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), είναι η Νο 1 μη επεμβατική θεραπεία επανάστασης στην αντιγήρανση για άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε σύσφιξη προσώπου και σώματος. Οι υπέρηχοι υψηλής δράσης, βοηθούν στην βελτίωση της όψης του χαλαρού δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, μάτια, προγούλι, λαιμό και ντεκολτέ, καθώς επίσης και σε γλουτούς, προσαγωγούς, χέρια και κοιλιά. Επιβραδύνει τη γήρανση και ανανεώνει τα γερασμένα δέρματα.

Το HIFU εντάσσεται στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και δίνει λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης, αναίμακτα, ανώδυνα, άμεσα και σε μεγάλη διάρκεια…

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024