Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ανακοίνωσε η Λαϊκή Ενότητα, σημειώνοντας πως «ούτε η αστυνομική βία, οι συλλήψεις και οι παραπομπές σε δίκη, δεν θα σταματήσουν τον αγώνα μας».
Παράλληλα, η ΛΑΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για «απίστευτη έκφραση αυταρχισμού, με βία και συλλήψεις» με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών, συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση «σε συνεργασία με τραπεζίτες και συγκεκριμένο κύκλωμα συμβολαιογράφων, επιχειρεί την υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας».
Η ΛΑΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 13:45, σε ένα ακόμα συμβολαιογραφικό γραφείο, όπου όπως τονίζει «εκπλειστηριάζονται δύο ακίνητα από τη Θεσσαλονίκη, ένα για χρέος 50.000 ευρώ με τιμή 1ης προσφοράς: 48.000 ευρώ και ένα οικόπεδο για 40.000 ευρώ και τιμή 1ης προσφοράς: 40.000 ευρώ».
«Δεν θα τους περάσει. Δεν μας πτοούν οι διώξεις. Αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.