Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Κατηγορώ» από Λεβέντη για τα μειωμένα εξοπλιστικά

Ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις, που δεν υλοποίησαν τα απαραίτητα εξοπλιστικά προγράμματα, επέρριψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Τις ευθύνες που έχουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για τη μη υλοποίηση των απαραίτητων εξοπλιστικών προγραμμάτων επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε τοποθέτησή του για τα θέματα της επικαιρότητας ενώπιον φίλων και στελεχών του κόμματός του.

Για την υπόθεση της κράτησης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε πως «φέρουν μεγάλη ευθύνη όλοι οι αξιωματικοί που έχουν τον έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, καθώς έπρεπε να έχουν προβλέψει και να μην έχουν αφήσει μόνα τους τα δυο παιδιά», ενώ ζήτησε από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να λάβει πειθαρχικά μέτρα για όλα τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού που έχουν ευθύνη για το συγκεκριμένο σοβαρό περιστατικό.

Αναφερόμενος στο ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Οι Σκοπιανοί είναι απρόβλεπτοι και δεν πρέπει να τους δίνεις μεγάλη σημασία. Όποιος πρωθυπουργός και όποιο κόμμα δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, θα απολογηθεί στον ελληνικό λαό, του οποίου η κρίση θα είναι πολύ αυστηρή».

Μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι «φέρουν ευθύνη όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν έγιναν τα απαραίτητα εξοπλιστικά προγράμματα» και σημείωσε ότι «όσοι έχουν αφήσει ανεξόπλιστη τη χώρα θα πάνε φυλακή εάν η Τουρκία στην προσπάθειά της να διευρύνει τα χωρικά της ύδατα, προκαλέσει κάποιο σοβαρό θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε ακόμα και στο θέμα της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και αναρωτήθηκε: «Πώς γίνεται μια χώρα να βγει από τα μνημόνια όταν έχει υπογράψει 3,5% πλεόνασμα μέχρι το 2022, 2,4% πλεόνασμα μέχρι το 2060 και για 99 χρόνια δέσμευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας της χώρας μας;».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Λεβέντης, μίλησε και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας: «Εκτιμώ ότι οι εκλογές θα γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να κόψει μισθούς και συντάξεις πριν από το 2019. Εάν σε αυτό προστεθεί και το Μακεδονικό, το πολιτικό μείγμα θα είναι εκρηκτικό και δεν θα μπορέσει να το σηκώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024